hits

Magasin

Velkommen til Leselyst!

I dag går starten for et nytt, offisielt bloggmagasin; Leselyst. Velkommen hit og dette blir skikkelig moro!

Dette er et magasin som samler innlegg under tema leselyst fra mange ulike bloggere. Hvis du leser et innlegg i dette magasinet, kommer trafikken bidragsyteren til gode. Noen av bidragsyterne skriver kun om bøker og leselyst, mens andre igjen er bloggere som innimellom skriver innlegg under temaet, og sånn sett blir en slags frilanser for magasinet. En velger selv hvilke innlegg en vil dele i et magasin, og når en deler, vil innlegget vises både på din egen blogg og i magasinet.

Har du en stor lidenskap for litteratur, poesi, e-bøker, lydbøker eller tegneserier? Er du forfatter eller poet, skriver bokanmeldelser, elsker å gå i bokantikvariat eller bibliotek? Kanskje jobber du i et forlag eller som bibliotekar? Da leter vi etter deg!

Vi setter stor pris på om du har bilder i innleggene du deler.

 books
Licensed from: Pakhnyushchyy / yayimages.com

Hvis et innlegg ikke passer inn i gruppen, meld det gjerne inn til: hjelp@blogg.no, men det er da viktig å merke det med "Moderering magasin" i emnefeltet. Innlegg som bryter norsk lov eller blogg.no sine retningslinjer i magasinet kan selvfølgelig rapporteres inn på lik linje med upassende innlegg på andre blogger.

Akkurat nå øker vi satsingen på magasiner, og leter etter flere gode bloggere. Kanskje er du den vi leter etter? Søk om medlemsskap da vel!

#lese #litteratur #bøker #bok #magasin #offisielt #bloggmagasin #blogg #gruppe #gruppeblogg #ny #skribent #blogger

2 kommentarer

frodith

19.06.2016 kl.14:36

Jeg spør litt siden jeg ikke vet helt, er det sånn at jeg kan legge ut ting jeg har skrevet selv av noveller og dikt etc? :-) Alltid litt usikker i forhold til sånne gruppe -blogger.. Hva som er greit..
frodith: Det vil være midt i blinken her inne :)

Skriv en ny kommentar

Bloggmagasiner er gruppeblogger som samler innlegg fra bloggere som er medlemmer i gruppen.
Dette magasinet drives av blogg.no og alle artiklene ligger på forfatterens egen blogg. Forfattere er selv ansvarlig for innhold.